НАШИТЕ УСЛУГИ

Независимо дали се нуждаете от отстраняване на щета или търсите подобряване на визията и персонализиране на вашето любимо превозно средство, ние от Автосервиз ROUTE 66 сме насреща с опит, експертиза и желание да надминем очакванията ви.

Работим с всички големи застрахователни компании.

Извършваме класически и нестандартни ремонти.

Разполагаме с професионално оборудване от последно поколение и обучени специалисти.

0
ОСНОВАН
0 +
РЕМОНТИРАНИ АВТОМОБИЛИ
0 %
ПОЛОЖИТЕЛНИ ОТЗИВИ
0
ЗАСТРАХОВАТЕЛНИ КОМПАНИИ
Застраховател маркира наранени детайли за ремонт по щета на автомобил

ДОВЕРЕН СЕРВИЗ

Автосервиз Route 66 има дългогодишно партньорство с всички водещи застархователни компании в България. При заявяване на щета по автомобилна застраховка КАСКО при вашия застраховател можете да посочите специализиран автобояджийски сервиз – Фирма ВИЗИЯ 2017 / ROUTE 66 за ремонта и боядисването на вашия автомобил. В зависимост от степента на увреждане и необходимостта от подмяна на части или допълнителен оглед, ние ще направим план за действие и ще организираме всички необходими процедури да бъдат спазени за по-бързото приемане в сервиза и възстановяване на вашия автомобил.

Пребоядисване на кола в автобояджийска камера

АВТОБОЯДЖИЙСКИ УСЛУГИ

От козметични корекции на драскотини до цялостно пребоядисване на детайли или цял автомобил. 
Автосервизът е оборудван с две високотехнологични бояджийски камери, зона за предварителна подготовка и специализирано оборудване от NOVA VERTA, Италия.

Шлайфане и китосване на детайли по автомобила

АВТОТЕНЕКЕДЖИЙСКИ УСЛУГИ

Извършваме прецизно всички тенекеджийски дейности, наложителни преди боядисване на колата – изчукване, изкърпване, изправяне, лепене на броня, врата, калник, праг и всички останали елементи по каросерията.

Зареждане на автоклиматици

ЗАРЕЖДАНЕ НА КЛИМАТИЦИ

В автосервиз ROUTE 66 извършваме профилактика, презареждане и пълнене на автомобилни климатици.

Предлагаме цялостен преглед и зареждане на климатици за всички модели и марки леки автомобили и бусове с незапалим тип фреон R134а. Разполагаме със съвременно италианско оборудване за обслужване на климатика от най-висок клас А+++. 

Полиране и избистряне на фарове

ПОЛИРАНЕ НА ФАРОВЕ

Услугата полиране, пастиране и лакиране на фарове и стопове ще ви осигури добра визия на превозното средство и по-добра видимост по време на шофиране. Услугата включва:

Image credit Mobileye™

ADAS - СИСТЕМИ ЗА ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ НА СБЛЪСЪК Mobileye™

Системи за ранно известяване и предотвратяване на сблъсъци в реално време.

 Автосервиз Route 66 работи в партньорство за доставка на АДАС системите Mobileye™ с фирма БиСейф – оторизиран представител и единствен официален дистрибутор на системите Mobileye™ за България. Автосервиз Route 66 е сертифициран инсталатор на системите Mobileye™ – сертификат №12167.

Споделено от клиенти на автосервиза:

"Взеха ме веднага без да чакам. Като цяло си свършиха работата(Мартин) идеално и спазиха всички мои прищявки и постоянното ми киснене около тях."
"Изключително коректни ! Изпипващи всеки детайл до подробност . Качествена работа и професионално отношение . Препоръчвам ги!"
"Много добри майстори ,винаги обясняват точно и ясно.Това е правилният избор.👨‍🔧🥇🥇🥇 "
"Добре оборудван сервиз, коректно обслужване по отношение на цена, качество и срокове, безупречен професионализъм. Определено го препоръчвам."

Нуждаете ли се от качествено боядисване или ремонт на автомобила? Имате щета от ПТП за отстраняване по застраховка Каско или Гражданска отговорност и търсите доверен сервиз в района на В. Търново? Искате да подобрите визията, да смените цвета или да постигнете уникален дизайн на вашата кола чрез цялостно пребоядисване или акцентиране на детайли? Искате да шофирате спокойно и да сте оборудвани с последните технологии за асистиране и сигнализиране с цел предотвратяване на инцидент? 
За всичко това, потърсете нашия автосервиз и се възползвайте от нашата експертиза и професионализъм. 

Scroll to Top