ЗА НАС

За нас всеки автомобил е ново предизвикателство, което изисква персонален подход, внимание към детайлите и лично отношение. Не търсим универсални решения, а перфектен краен резултат.

Защо ROUTE 66?

За нас Път 66 е символ на вярата, надеждата, предприемачеството и свободния дух.
Някога Път 66 е бил част от магистралната мрежа на САЩ, свързвайки Чикаго с градовете на Калифорнийския бряг. Познат още като „Пътят Майка“ той е исторически свързан с миграцията на хората от изток на запад, част от популярната култура, символ на вярата и духа на пътешествениците, тръгнали да осъществяват американската мечта. А ние вярваме, че заедно, всички ние ще осъществим нашите си, български мечти с дъх на бензин и приключения.

Спортен автомобил на висока скорост

А автомобилите?

Те са страст.
Те са символ.
Те са средство.
Те са всичко това и дори повече, но … само когато са в движение.
Ние сме тези, които ще ви ги върнем изправни и готови за нови пътешествия.
Гарантирано бързо и качествено.
Ще ви спестим време и пари с успешен ремонт от първия път.
И сме убедени, че ще се връщате отново при нас, защото можете да се доверите на нашата експертиза и умения!

Нашият екип от експерти ще ви помогне да се ориентирате правилно в морето от хипотези, ще извърши експресна диагностика, ще посочи точната причина за проблема и ще ви предложи изгодни и трайни решения.

Ние сме вашият автосервиз

В автосервиз ROUTE 66 ще получите персонално внимание и перфектно обслужване на вашия автомобил. Може да разчитате на нашите опит, прецизност и креативност в боядисването на автомобилите – от педантично изпълнение на тенекеджийската работа и подготовката за боядисване, през взискателно тониране на автобоите и безкомпромисно следване на всички процеси и протоколи, които ще гарантират здравия и безупречен вид на вашата кола, когато излезе от сервиза.

Ваша ли е нашата професия?

Автосервиз ROUTE 66 е отлично работно място за хора, които усещат страстта към автомобилите като свое призвание и искат да намерят изява на артистичната си дарба и да се развиват в професията автобояджия. При нас ще получите възможност да работите с утвърдени и опитни майстори, с елитно оборудване от последно поколение, да срещате нестандартни предизвикателства и да изпълнявате проекти, с които да се гордеете. Имате ли интерес да се включите в екипа?

Scroll to Top