ANEST IWATA WS400 EVO Clear Super Nova 1.4

Най-новото попълнение в арсенала на Автосервиз ROUTE 66 е Пистолет за боядисване ANEST IWATA WS400 EVO Clear Super Nova 1.4 HD – най-висококачественият пистолет за боядисване, който се предлага на пазара!

Anest Iwata представи на пазара за професионални автобояджийски инструменти Supernova WS400, поверявайки дизайна на професионалистите от Pininfarina, известни по целия свят с проектирането на автомобили, останали в историята. Резултатът е пистолет, който съчетава елегантност, функционален дизайн и невероятно изпълнение.

Supernova WS400 е проектиран, като се вземат предвид проучванията, проведени от специалисти в университета в Павия, Италия по отношение на баланс, ергономичност и управляемост.

Рискът от поява на балон при пръскане е значително намален, Super Nova WS400 е постоянен и хомогенен, предоставя по-широк обсег на пръскане, по-бързо и гладко нанасяне, оптимален и за по-редки лакове, ергономичен дизайн, удобен захват, надеждно, сигурно и прецизно завинтване и развиване на контейнера с боя, идеален за всякакъв вид материали на основата на разтворители или на водна основа, без никакъв компромис при всякакви климатични условия, с оптимизирана пулверизация и не на последно място, State of The Art дизайн от
Pininfarina.

Борислав Иванов, един от нашите майстори, избра тази марка и този модел пистолет за своята работа. Видео ТУК.


Вижте ни и в YouTube Auto Service ROUTE 66 | Автосервиз ROUTE 66

Последвайте ни и в InstagramFacebook и TikTok

Scroll to Top